mogo
lanf
barre de menu
  Empresa        filet noir

Banka Popullore

Usted encontrará para" Banka Popullore " una descripción, dirección, teléfono, fax, puntuación en línea, noticias y consejos. Puedes votar, escribir una reseña o Visite el sitio web

Usted está aquí: Home: Banks: Europe: Albania: Banka Popullore
filetflux RSS separateur partager facebook google live separateur filet
Banka Popullore
Calificación:9.00
Descripción Misioni ynë është krijimi në kohë i vlerave për: - Klientët, duke ju ofruar zgjidhje financiare me cilësi të lartë dhe dhe të cilat plotësojnë sa më mirë nevojat e tyre aktuale dhe objektivat afatgjata.
- Aksionerët, duke maksimizuar vlerën e investimit të tyre. Punonjësit, duke vlerësuar kapitalin njerëzor dhe favorizuar rritjen profesionale.
- Komunitetin, duke përqafuar përgjegjësinë sociale si një pjesë të pandarë të kulturës së kompanisë tonë .
http://www.bpopullore.com/
[Añadido: 17 May 2007 - Visitas: 1485 - Nº Votos 1 ]


ActividadesContacto

 • Dirección de la oficina central:
  EGT Tower ,
  Rr. Donika Kastrioti,
  pall 11/1,
  Tirana
 • Propiedad:
 • Teléfono: 04 272 790 / 04 272 791
 • Fax:
 • Telex:
 • Swift:

UbicaciónMapa