mogo
lanf
barre de menu
  Empresa        filet noir

American Bank of Albania

Usted encontrará para" American Bank of Albania " una descripción, dirección, teléfono, fax, puntuación en línea, noticias y consejos. Puedes votar, escribir una reseña o Visite el sitio web

Usted está aquí: Home: Banks: Europe: Albania: American Bank of Albania
filetflux RSS separateur partager facebook google live separateur filet
American Bank of Albania
Calificación:0.00
Descripción The American Bank of Albania is wholly owned by the Albanian-American Enterprise Fund (AAEF), a private non-political, not-for-profit, Delaware-USA, Corporation established pursuant to the USA Government Act for the support for East European Democracy of 1989.
----
Banka Amerikane e Shqipërisë zotërohet plotësisht nga Fondi Shqiptaro – Amerikan i Ndërmarrjeve (FSHAN) që është një korporatë private jo-politike dhe jo fitimprurëse e regjistruar në Delaware te SHBA dhe e themeluar në mbështeje të Aktit të Demokracisë së vëndeve Evropiane – Lindore në vitin 1989.
http://www.albambank.com
[Añadido: 17 May 2007 - Visitas: 780 - Nº Votos 0 ]


ActividadesContacto

 • Dirección de la oficina central:
  Rruga Ismail Qemali, No. 27
  P.O. Box 8319
  Tirana, Albania
 • Propiedad:
 • Teléfono: +355 4 276000
 • Fax: +355 4 248762
 • Telex:
 • Swift:

UbicaciónMapa